Смештаји који примају ваучере

Ваучери за одмор у Србији

Ваучер је документ који издаје Министарство трговине, туризма и телекомуникација, на основу кога корисник остварује право на субвенционисано коришћење услуга смештаја у угоститељским објектима у трајању од најмање пет ноћења, изван пребивалишта корисника ваучера.

Ваучер се може искористити на територији Републике Србије, изузимајући територију градова Београда и Новог Сада (изузеће се не односи на здравствене установе које организују боравак и пружају услуге превенције, лечења и рехабилитације, а пружају услуге смештаја и исхране трећим лицима у складу са прописима којима се уређује област угоститељства, а које се налазе на територији ових градова) у угоститељским објектима чија је листа објављена на званичној интернет презентацији Министарства трговине, туризма и телекомуникација.  

Вредност ваучера износи 5.000,00 динара и наведени износ представља максимални износ средстава који се по ваучеру може рефундирати угоститељу.

По завршетку коришћења услуга смештаја угоститељ је у обавези да кориснику изда фискални исечак, који садржи исказане све услуге пружене кориснику ваучера за цео период коришћења услуге смештаја.

http://www.selo.rs/rs/pages/vauceri-za-odmor-u-srbiji

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.