Данас је у кабинету председника опстине Љиг одржана званична церемонија примопредаје и инспекције дониране опреме јавном комуналном предузећу “Комуналац” из Љига.
ПОПОС грант (пројекти за основне потребе становништва) у износу од 81.425 евра искиришћен је за опремање ЈКП “Комуналац” Љиг, са камионом за прикупљање смећа и 68 нових контејнера, који су стигли у нашу Општину у јуну 2018. године.
Церемонији су присуствовали: гђа Ацуко СХИОТАНИ, прва секретарка Амбасаде Јапана у Србији, затим г. Предраг Симић, шеф Одсека за развој Система управљања отпадом у Министарству животне средине, г. Драган Лазаревић, председник опстине Љиг и г. Градимир Филиповић, директор ЈКП “Комуналац” Љиг.
Овом приликом председник опстине Љиг и директор комуналног предузећа изразили су изузетну захвалност и задовољство за поменуту донацију, која је у огромној мери олакшала и побољсала рад и функционисање предузећа у сегменту управљања комуналним отпадом. Успесно су повезани рурални делови опстине Љиг са урбаним и укључени у организовану шему прикупљања смећа, подигнут ниво хигијене и свести код локалног становништва о значају животне средине.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.