Јани позив за учешће у јавној расправи о Нацрту Одлуке о локалним комуналним таксама на територији општине Љиг

Општинско веће општине Љиг позива све грађане, удружења као и стручну јавност да се упознају са радним текстом Нацрта Одлуке о локалним комуналним таксама на територији општине Љиг (у даљем тексту: Нацрт oдлуке) и да дају предлоге, сугестије и коментаре.

Јавна расправа о Нацрту oдлуке одржаће се од 01.12.2022. до 15.12.2022. године.

Учесници у јавној расправи су представници органа општине Љиг, грађани, удружења, стручна јавност, као и друге заинтересоване стране.

Примедбе и сугестије достављају се Општинској управи општине Љиг – Одељењу за финансије, на е-mail finansije@ljig.rs или предајом на писарници, канцеларија бр. 5, у приземљу зграде Општине Љиг, са напоменом: „За јавну расправу о Нацрту Одлуке о локалним комуналним таксама на територији општине Љиг“, најкасније до 15.12.2022. године до 10 часова.

Предлози, сугестије и коментари се подносе у слободној форми.

У оквиру спровођења јавне расправе биће одржан отворени састанак 15.12.2022. године сали број 21/III у згради Општине Љиг, ул. Карађорђева број 7, са почетком у 12:30 часова, на којем ће бити представљен текст Нацрта oдлуке.

По окончању Јавне расправе, Општинско веће општине Љиг ће сачинити извештај о одржаној јавној расправи и у року од 15 дана од њеног окончања исти објавити на интернет презентацији  http://www.ljig.rs/.

Саставни део овог јавног позива је Програм јавне расправе са радним текстом Нацрта oдлуке са образложењем.

НАЦРТ ОДЛУКА О ЛОКАЛНИМ КОМУНАЛНИМ ТАКСАМА

ЈАВНИ ПОЗИВ 

Програм јавне расправе

Закључак Већа

Извештај 15.12.2022-одлука таксе

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.