Општинско веће општине Љиг позива све грађане, удружења као и стручну јавност да се упознају са радним текстом Нацрта Одлуке о боравишној такси на територији општине Љиг и нацрта Одлуке о локалним комуналним таксама на територији општине Љиг (у даљем тексту: Нацрти oдлука) и да дају предлоге, сугестије и коментаре.

Јавна расправа о Нацрту oдлукe одржаће се од 19.11.2020.до 04.12.2020. године.

Учесници у јавној расправи су представници органа општине Љиг, грађани, удружења, стручна јавност, као и друге заинтересоване стране.

Примедбе и сугестије достављају се Општинској управи општине Љиг – Одељењу за финансије, на е-mail soljig@gmail.com и поштом на адресу Општинска управа општине Љиг, Карађорђева бр.7, 14240 Љиг.

Примедбе, предлози и сугестије се подносе у слободној форми.

У оквиру спровођења јавне расправе биће одржан отворени састанак 04.12.2020. године сали број 21 општине Љиг, ул. Карађорђева број 7, са почетком у 08:00 часова, на којем ће бити представљени текстови Нацрта oдлука.

По окончању Јавне расправе, Општинско веће општине Љиг ће сачинити извештај о одржаној јавној расправи и у року од 8 дана од њеног окончања исти објавити на интернет презентацији  http://www.ljig.rs/.

Саставни део овог јавног позива је Програм јавне расправе са радним текстом Нацрта oдлукa са образложењем.

1.ЈАВНИ ПОЗИВ

2. ПРОГРАМ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ

3. НАЦРТ ОДЛУКЕ О ЛОКАЛНИМ КОМУНАЛНИМ ТАКСАМА

4. НАЦРТ ОДЛУКЕ О БОРАВИШНОЈ ТАКСИ

5. Извештај o јавној расправи о боравишним и комуналним таксама 10.12.2020.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.