Председник општине Љиг, Драган Лазаревић и заменик председника општине Љиг, Миломир Радојичић, данас су примили прву дозу вакцине чиме су показали да су друштвено одговорни и на тај начин су апеловали на све суграђане да ураде исто!
“Захваљујући председнику Републике Србије Александру Вучићу и политици коју спроводи, Љиг, а и читава Србија има довољан број вакцина, те стога апелујем на све суграђане да се вакцинишу и да на тај начин заштите себе, а и друге.” изјавио је први човек љишке општине. Ову прилику председник и заменик су искористили и захвалили се љишком дому здравља и комплетном особљу, што су ту за наше суграђане, што неуморно раде и што су пожртвовани већ дуже од годину дана, колико и траје ова пандемија.
Лазаревић је рекао да, што пре стекнемо колективни имунитет, то ћемо пре изаћи из ове кризе и наставити са развојем и улагањем у наш Љиг и у нашу Србију!
Доктор Дејан Ђорђевић, в.д. директора Дома здравља “Љиг” изјавио је да је у Љигу, закључно са 27.04.2021. укупно вакцинисано 3335 пацијента, од чега је 1913 првих доза, а 1422 друга. Доступне су кинеска “Синофарм” и руска “Спутњик V” вакцина, које грађани љишке општине могу примити. Доктор Ђорђевић је истакао да сви пацијенти без заказивања могу искористити прилику да се вакцинишу у просторијама љишког дома здравља и амбуланте у Белановици, сваког дана у термину од 08:00 до 20:00 часова!
5
6

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.