На основу члана 63. Статута општине Љиг заказане је 18.седница Општинског већа Општине Љиг за петак, 21.мај 2021.године, са почетком у 8,00 часова.

Седница ће се одржати у сали 21 зграде Скупштине општине Љиг.

ДНЕВНИ РЕД:

1. Разматрање Предлога Одлуке о петој измени Плана јавних набавки за 2021.годину
2. Доношење Решења о образовању Жалбене комисије општине Љиг
3. Разно

 

 

21.05.2021.

ИЗВЕШТАЈ СА 18.СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ ЉИГ

Данас је одржана 18.седница Општинског већа на којој је донета Одлука о измени Плана јавних набавки за 2021.годину. Измена се односи на енергетску санацију зграде Општине Љиг за шта ће бити обезбеђено око 20 милиона динара. Министарство рударства и енергетике је издвојило 12.997.229,00 динара, а остатак средстава обезбедила је општина Љиг. Средства су, после кандидовања пројекта од стране Општине Љиг, добијена од поменутог Министарства по основу Јавног позива за кандидовање пројеката ради финансирања унапређења енергетске ефикасности у објектима од јавног значаја у јединицама локалне самоуправе, као и градским општинама. Са додатних 5.000.000,00 динара биће изведени грађевинско-занатски радови у циљу побољшања услова коришћења зграде општинске управе Општине Љиг.

Веће је донело Одлуке о образовању Жалбене комисије општине Љиг чији је задатак да као колегијални орган у јединици локалне самоуправе одлучује о жалбама службеника на решења којима се одлучује о њиховим правима и дужностима, као и о жалбама учесника интерног и јавног конкурса.

РЕШЕЊЕ О ОБРАЗОВАЊУ ЖАЛБЕНЕ КОМИСИЈЕ

 

 

 

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.