На основу члана 63. Статута општине Љиг (”Службени гласник Општине Љиг” бр. 4/19), сазива се 26. седница Општинског већа Општине Љиг за петак, 01.октобар 2021.године, са почетком у 8,00 часова.

Седница ће се одржати  у канцеларији Председника општине.

 

ДНЕВНИ РЕД:

 

  1. Разматрање захтева ЗЦСР „Солидарнист“ за општине Љиг, Лајковац и Мионица за финансирање Пројекта „Пружање услуке помоћ у кући одраслим и старијима“
  2. Разматрање Предлога Одлуке о организацији и функционисању цивилне заштите на територији општине Љиг
  3. Доношење Решења о формирању Комисије за праћење спровођења Стратегије за унапређивање предшколског васпитања и образовања општине Љиг у периоду 2020 до 2025.године
  4. Разно

 

 

01.10.2021

ИЗВЕШТАЈ СА 26.СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ ЉИГ

На седници Општинског већа једногласно је донет Закључак којим се одобрава захтев Заједничког центра за социјални рад „Солидарнист“ за општине Љиг, Лајковац и Мионица за финансирање Пројекта „Пружање услуке помоћ у кући одраслим и старијима“, који се односи на период од наредних годину дана.

Веће је донело и Одлуку о организацији и функционисању цивилне заштите на територији општине Љиг. У оства­ри­ва­њу сво­је уло­ге у си­сте­му за­шти­те и спа­са­ва­ња и ма­те­ри­јал­них до­ба­ра на те­ри­то­ри­ји оп­шти­не Љиг, а у духу од­ред­би Законa о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама, општина Љиг има обавезе да пла­ни­ра и утвр­ђу­је из­во­ре фи­нан­си­ра­ња за раз­вој, из­град­њу и извршава­ње за­да­та­ка зашти­те и спа­са­ва­ња и раз­вој ци­вил­не за­шти­те на те­ри­то­ри­ји оп­шти­не Љиг.

На данашњој седници формирана је Комисија за праћење спровођења Стратегије за унапређивање предшколског васпитања и образовања општине Љиг у периоду 2020 до 2025.године.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.