Позив за присуство на састанку у организацији Одељења инспекције рада Ваљево

 Дана 06.06.2023. године у периоду од 11:00 до 13:00 у Великој скупштинској сали Градске управе града Ваљева, Карађорђева 64. у Ваљеву, биће одржан САВЕТОДАВНИ САСТАНАК у организацији Одељења инспекције рада Ваљево, Инспектората за рад, Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Састанак ће бити одржан са предузетницима и правним лицима који обављају делатност у сектору пољопривреде, шумарства и рибарства, као и физичким лицима-носиоцима или члановима породичног пољопривредног газдинства, који се бави пољопривреном производњом, са територије Колубарског управног округа, у циљу њиховог упознавања са Законом о поједностављеном радном ангажовању на сезонским пословима у одређеним делатностима у сектору пољопривреде, шумарства и рибарства.

Наведена активност Одељења инспекције рада Ваљево, усмерена је ка превентивном деловању, ван инспекцијских надзора, а ради обавештавања пољопривредних произвођача о њиховим обавезама и одговорностима приликом ангажовања сезонске радне снаге.   Састанку ће присуствовати и стручне службе Општинске управе општине Љиг.

За све потребне информације можете позвати: 014/3445-107 лок.110.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.