ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О

Нацрту Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2022.годину на територији општине Љиг и Нацрту Одлуке о локалним комуналним таксама на територији општине Љиг

Општинско веће општине Љиг позива све грађане, удружења као и стручну јавност да се упознају са радним текстом Нацрта Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2022.годину на територији општине Љиг и Нацрта Одлуке о локалним комуналним таксама на територији општине Љиг (у даљем тексту: Нацрти oдлука) и да дају предлоге, сугестије и коментаре.

Јавна расправа о Нацртима oдлука одржаће се од 04.11.2021.до 19.11.2021. године.

Учесници у јавној расправи су представници органа општине Љиг, грађани, удружења, стручна јавност, као и друге заинтересоване стране.

Примедбе и сугестије достављају се Општинској управи општине Љиг – Одељењу за финансије, на е-mail finansije@ljig.rs, предајом на писарници, канцеларија бр. 5, у приземљу зграде Општине Љиг, или поштом на адресу Општинска управа општине Љиг, Карађорђева бр.7, 14240 Љиг, са напоменом: „За јавну расправу о Нацрту Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2022.годину на територији општине Љиг и Нацрту Одлуке о локалним комуналним таксама на територији општине Љиг“, најкасније до 19.11.2021.године до 15 часова.

Предлози, сугестије и коментари се подносе у слободној форми.

У оквиру спровођења јавне расправе биће одржан отворени састанак 19.11.2021. године сали број 21/III у згради Општине Љиг, ул. Карађорђева број 7, са почетком у 08:00 часова, на којем ће бити представљени текстови Нацрта oдлука.

По окончању Јавне расправе, Општинско веће општине Љиг ће сачинити извештај о одржаној јавној расправи и у року од 15 дана од њеног окончања исти објавити на интернет презентацији  http://www.ljig.rs/.

ЈАВНИ ПОЗИВ

Програм јавне расправе

НАЦРТ ОДЛУКЕ О КОМУНАЛНИМ ТАКСАМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ЉИГ

НАЦРТ ОДЛУКЕ О УТВРЂИВАЊУ ПРОСЕЧНИХ ЦЕНА КВАДРАТНОГ МЕТРА ОДГОВАРАЈУЋИХ НЕПОКРЕТНОСТИ ЗА УТВРЂИВАЊЕ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ ЗА 2022.ГОДИНУ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ЉИГ

ИЗВЕШТАЈ О СПРОВЕДЕНОЈ ЈАВНОЈ РАСПРАВИ

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.