ПРОГРАМ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ПРИСТУПАЊУ ИЗРАДИ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА  ПОВРШИНСКИ КОП „РИД – ШТАВИЦА“ У СЕЛУ ШТАВИЦА КОД ЉИГА, РАДИ ЕКСПЛОАТАЦИЈЕ КРЕЧЊАКА КАО ТЕХНИЧКОГ ГРАЂЕВИНСКОГ КАМЕНА

 

  1. У поступку припреме Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације за површински коп „РИД – ШТАВИЦА“ у селу Штавица код Љига (у даљем тексту: Нацрт одлуке), Општинско веће општине Љиг организује и спроводи јавну расправу.
  1. Јавна расправа о Нацрту одлуке одржаће се од 30.04.2022. до 16.05.2022. године.
  1. Учесници у јавној расправи су представници органа општине Љиг, грађани, удружења, стручна јавност, као и друге заинтересоване стране.
  1. Програм јавне расправе о Нацрту одлуке са Нацртом одлуке објављује се на интернет презентацији Општине Љиг, http://www.ljig.rs/.
  1. Примедбе, сугестије и коментари достављају се Општинској управи општине Љиг, Одељењу за општу управу на e-mail urbanizam@ljig.rs, предајом на писарници, канцеларија бр. 5, у приземљу зграде Општине Љиг, или путем поште на адресу: Општинска управа општине Љиг, Карађорђева 7, 14240 Љиг, са напоменом: „За јавну расправу о Нацрту одлуке“.

Примедбе, сугестије и коментари достављају се у слободној форми.

Лице за контакт: Тамара Војиновић, саветник на пословима урб. и грађ., тел. бр. 014/3445-113, локал 106, или мобилни тел. бр. 064/8614422.

  1. Нацрт одлуке биће представљен на отвореном састанку који ће се одржати 16.05.2022. године, са почетком у 10,00 часова у сали број 21/III у згради Општине Љиг.
  1. По окончању јавне расправе, Општинско веће општине Љиг ће анализирати све примедбе и предлоге у јавној расправи и на основу тога сачинити извештај о одржаној јавној расправи и у року од 8 дана од дана окончања јавне расправе исти објавити на интернет презентацији Општине Љиг, http://www.ljig.rs/.

 

Закључак о спровођењу јавне расправе о Нацрту Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације за површински коп „РИД – ШТАВИЦА“ у селу Штавица код Љига

Мишљење одељења за финансије о потреби израде стратешке процене утицаја у поступку доношења Плана детаљне регулације за експлоатацију кречњака као техничко грађевинског камена на лежишту „Рид-Штавица“

ОДЛУКА О ИЗРАДИ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА ПОВРШИНСКИ КОП „РИД – ШТАВИЦА“ У СЕЛУ ШТАВИЦА КОД ЉИГА, РАДИ ЕКСПЛОАТАЦИЈЕ КРЕЧЊАКА КАО ТЕХНИЧКОГ ГРАЂЕВИНСКОГ КАМЕНА

 

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.