Општинско веће општине Љиг позива све грађане, удружења као и стручну јавност да се упознају са радним текстом Нацрта Стратегије за унапређење предшколског васпитања и образовања општине Љиг у периоду од 2020.до 2025.године (у даљем тексту: Нацрт Стратегије)  и да дају предлоге, сугестије и коментаре.

Јавна расправа о Нацрту Стратегије одржаће се од 21.05.2021.до 07.06.2021. године.

Учесници у јавној расправи су представници органа општине Љиг, грађани, удружења, стручна јавност, као и друге заинтересоване стране.

Примедбе и сугестије достављају се Општинској управи општине Љиг, на е-mail opstina@ljig.rs и поштом на адресу Општинска управа општине Љиг, Карађорђева бр.7, 14240 Љиг.

 

Примедбе, предлози и сугестије се подносе у слободној форми.

У оквиру спровођења јавне расправе биће одржан отворени састанак 07.06.2021. године сали број 21 општине Љиг, ул. Карађорђева број 7, са почетком у 08:00 часова, на којем ће бити представљен текст Нацрта Стратегије.

По окончању Јавне расправе, Општинско веће општине Љиг ће сачинити извештај о одржаној јавној расправи и у року од 8 дана од њеног окончања исти објавити на интернет презентацији  http://www.ljig.rs/.

Саставни део овог јавног позива је Програм јавне расправе са радним текстом Нацрта Стратегије.

ЈАВНИ ПОЗИВ

ПРОГРАМ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ

СТРАТЕГИЈА ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ПВО

ИЗВЕШТАЈ

 

 

 

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.