Бесплатне карте за базен

Председник општине, Драган Лазаревић, угостио је данас најбоље ученике и спортисте са територије општине Љиг и том приликом уручио је 200 бесплатних карата за базен, за јул и август. Свим присутним ученицима и спортистима председник је упутио честитке на изванредним успесима и резултатима које су постигли у протеклој 2015/2016. години, и пожелео им пуно среће и успеха у будућем школовању. Ови млади људи су понос пре свега својим родитељима али исто тако и саме општине Љиг. Желимо им срећан и пријатан распуст!

7.СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ЉИГ

За петак 26.04.2013. године са почетком у 10 часова, заказана је 7. по реду седница Скупштоне Општине Љиг у згради општине сала 21.

Дневни ред можете преузети овде или у нашој Download секцији

 

Туристичка организација Љиг на Међународном сајму туризма у Београду

Туристичка организација општине Љиг представила је туристичку понуду на Међународном сајму туризма у Београду. Поред туристичке понуде Рајца и сеоског туризма у општини Љиг, први пут је представљена обележена бициклистичка стаза Рајац - Дрина, дуга 140 км.

 

Read more: Туристичка организација Љиг на Међународном сајму туризма у Београду

ОПШТИНА ЉИГ КОНКУРИСАЛА ЗА НОВЧАНА СРЕДСТВА

Општина Љиг поднеле захтеве за новчана средства по расписаним конкурсима републичких Министарстава за следеће пројекте и програме:

 1. Израда генералног пројекта за прикупљање, одвођење и пречишћавање отпадне воде на територији општине Љиг
 2. Израда пројекта истражно експлатационих бунара за потребе водоснабдевања Љига
 3. Реконструкција равног крова у коси кров основне школе "Сава Керковић" у Љигу
 4. Завршетак Дома културе у Љигу
 5. Изградња тротоара у улици Хаџи Ђерина и Светог Саве у Љигу
 6. Изградња паркинг простора поред Ибарске магистрале преко пута мотела.
 7. Инвестиционо одржавање - промена прозора и фасада на згради општине Љиг

 

МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ХРАНЕ И ПИЋА

Општина Љиг позива све предузетнике са територије наше општине на међународни сајам хране и пића FOODREX-CULINARIA 2013 који ће се одржати од 4 - 6 марта на Београдском сајму.Од 2013 године ова два агро сајма су обједињена па је тиме омогућеноа заједничка организација и наступ излагачима и посетиоцима на једном месту.

Комплетан програм манифестације можете преузети овде

 

БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

Општинско веће општине Љиг је на седници одржаној 31.01. 2013. године  усвојила предлог руководства општине Љиг да пензионери општине Љиг користе једну бесплатну карту на релацији Љиг - Ваљево - Љиг. Овај предлог је усвојен на молбу наших најстаријих суграђана који из здравствених разлога често посећују болницу у Ваљеву.

Сва лица која су старија од 70 година који имају пребивалиште на територији општине Љиг користе бесплатан превоз у локалном саобраћају.

 

 

AКЦИЈА КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА ПОМОЋ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМА

Поштовани грађани ,
Обавештавамо вас да Канцеларија за помоћ социјално угроженом становништву у оквиру пројекта Србија у ритму Европе – Србија за Љиг, организује у трајању од 04.02-08.02. прикупљање носиве зимске одеће и обуће за помоћ најугроженијима . Своје ствари можете оставити на штанду који ће бити постављен испред зграде општине Љиг у периоду од 10х-14х сваког дана. Молимо вас да се прикључите акцији и својим учешћем помогнете онима којима је то преко потребно.

 

ПОРОДИЉАМА 200 ЕУРА

Општинско веће је на седници одржаној 31.01.2013 донело једногласну одлуку да ће у наредном периоду општина Љиг обезбедити једнократну новчану помоћ свим породиљама у вредности од 200 еура који ће се исплаћивати у динарима по средњм курсу еура. Право на ову помоћ могу остварити све породиље са пребивалиштем на територији општине Љиг које су се породиле од почетка 2013.године.

 

 •  Start 
 •  Prev 
 •  1  2  3  4  5  6 
 •  Next 
 •  End 

Page 1 of 6

Share this post

MOD_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITMOD_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITMOD_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITMOD_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT
Mreza web prijatelja