Бесплатне карте за базен

Председник општине, Драган Лазаревић, угостио је данас најбоље ученике и спортисте са територије општине Љиг и том приликом уручио је 200 бесплатних карата за базен, за јул и август. Свим присутним ученицима и спортистима председник је упутио честитке на изванредним успесима и резултатима које су постигли у протеклој 2015/2016. години, и пожелео им пуно среће и успеха у будућем школовању. Ови млади људи су понос пре свега својим родитељима али исто тако и саме општине Љиг. Желимо им срећан и пријатан распуст!

РЕКОНСТРУИСАН ЗВАНИЧНИ САЈТ ОПШТИНЕ ЉИГ

У циљу побољшања и унапређења преноса информација као и жеље да грађанима буду доступне све информације развојни тим ИТ службе општине Љиг развио је нов модеран и функционалан веб портал са свим потребним информацијама везаним за рад локалне самоуправе у Љигу. 

 

Read more: РЕКОНСТРУИСАН ЗВАНИЧНИ САЈТ ОПШТИНЕ ЉИГ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ ОПШТИНЕ ЉИГ

Поводом објављивања текстова на друштвеној мрежи „Фејсбук“ (тзв. „Љишки информативни сервис“), које повремено широј јавности преносе и домаће новинске агенције, Општинска управа Општине Љиг овим путем обавештава јавност, а пре свега своје суграђане да на званичном сајту Општине Љиг www.ljig.rs могу тачно и у потпуности да се информишу о свему што се односи на рад Општине и њених органа, као и о најзначајнијим догађајима у нашем крају.

 

Read more: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ ОПШТИНЕ ЉИГ

ИЗВЕШТАЈ СА 9. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Општинско веће на седници одржаној 31.01.2013. године између осталог донело је следеће одлуке: 

- Да пензионери општине Љиг дневно користе једну бесплатну карту на релацији Љиг - Ваљево - Љиг .

- Да сва лица старија од 70 година који имају пребивалиште на територији општине Љиг користе бесплатан превоз у локалном саобраћају на територији општине Љиг.  

- Да се породиљама са територије општине Љиг у 2013. години исплати једнократна новчана накнада-помоћ у износу од 200 еура у динарима по средњем курсу на дан исплате. 

 

Read more: ИЗВЕШТАЈ СА 9. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 2

Share this post

MOD_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITMOD_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITMOD_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITMOD_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT
Mreza web prijatelja